Om het ook eens van een ander te horen, interviewden we enkele kersverse Bolt afnemers. Maak kennis met Birgit!

Naam: Birgit Sterckx
Krijgt energie van: Kevin en Fatih
Klant bij Bolt sinds: 2 oktober 2019
Woonplaats: Antwerpen

Beschrijf jezelf kort. Vergeet je favoriete hobby niet.
Ik ben Birgit, 30 jaar en afkomstig uit Leuven. Ik woon in Antwerpen in een kleine, kleurrijke en lichte studio. Ik ben afgestudeerd als architecte, maar al 5 jaar aan het werk als freelance fotografe en 3D-animator bij Skullmapping. Ik houd ervan om met mijn vriendinnen reisjes te maken, drankjes en etentjes te delen, veggie koken, kleurtjes, visueel mooie plaatjes en sinds kort gymmen. Nooit gedacht dat ik een ‘fitness chick’ zou worden!

Waarom koos je voor jouw energie-opwekker (of voor Bolt)?
Ik probeer in het dagelijks leven steentjes bij te dragen waar mogelijk, dus waarom niet in mijn huishouden! Pieterjan (co-founder van Bolt) is een oude kennis. Toen ik las dat hij een eigen groen energiebedrijf ging starten, was ik helemaal fan. Ik heb hem dan ook snel gecontacteerd om ons op de hoogte te houden, zodat we klant konden worden van zodra het mogelijk was. Bovendien tipte ik Eva, een goede vriendin van me, om bij Bolt aan de slag te gaan. Ook mijn vriend Lukas was meteen enthousiast om ons bij Bolt aan te sluiten. Een logische keuze dus!

Met welk argument zou je anderen proberen overtuigen om over te stappen naar Bolt?
Bolt is een klein, jong bedrijf, gedreven door verstandige mensen, die weet hebben van de energiesector en vechten voor eerlijke en groene energie. En Bolt is bovendien goedkoper dan mijn vorige leverancier! Lang leve de eerlijkheid!

Als je 1 andere duurzame tip (app, winkel, product, etc) naar voor mag schuiven, welke zou dat zijn?
Ik ben een tiental jaar vegetarisch en doe mijn best om zo veel mogelijk vegan te eten. Daarom ben ik grote fan van restaurant Het Strand in Leuven: ‘vegetarisch voor vleeseters’! Ik probeer ook mijn best te doen bewuster te shoppen en Host Antwerpen verleidt me af en toe met hun mooie, duurzame merken en producten.

Bedankt voor je tijd, Birgit!

Birgit Sterckx, freelance fotografe en 3D-artieste