Om het ook eens van een ander te horen, interviewden we enkele kersverse Bolt afnemers. Maak kennis met Britt!

Naam: Britt Buseyne
Krijgt energie van: Valerie en Frederik
Klant bij Bolt sinds: Oktober 2019
Woonplaats: Gent

Beschrijf jezelf kort. Vergeet je favoriete hobby niet.
Mijn naam is Britt, CS manager bij de Gentse HR Tech start-up Officient en sinds 3 jaar actief als Sustainabrittly op Instagram. Op die pagina deel ik mijn eigen zoektocht naar een duurzame(re) manier van leven, waarbij ik vooral de focus leg op acties die weinig moeite kosten en een groot resultaat leveren. Sinds vorige zomer ben ik als Sustainabrittly begonnen aan een nieuw project, de Sustainababbels. In deze interviewreeks ga ik in gesprek met verschillende duurzame ondernemers over hun project(en), uitdagingen en oplossingen voor de toekomst. Naast al deze activiteiten geef ik ook regelmatig lezingen en help ik duurzame ondernemers bij het communiceren van hun boodschappen. 

Waarom koos je voor jouw energie-opwekker (of voor Bolt)?
Ik koos voor Bolt vanuit mijn zoektocht naar de groenst mogelijke stroom met de meeste impact. Met groene streekstroom heeft Bolt zonder meer de grootste impact op de vergroening van het Belgisch energienet, dus de keuze was snel gemaakt. 

Met welk argument zou je anderen proberen overtuigen om over te stappen naar Bolt?
Hetzelfde als altijd: minder moeite, meer impact!

Als je 1 andere duurzame tip (app, winkel, product, etc) naar voor mag schuiven, welke zou dat zijn?
Bankwijzer. Naast energie heeft (de plaats waar we) ons spaargeld (opslaan) zo’n grote impact. Bankwijzer helpt je bepalen welke bank het beste aansluit bij je waarden door banken te quoteren op hun ethiek en impact. 

Bedankt voor je tijd, Britt!